CQ WW SSB Contest 2019

CQ WW SSB Contest’e (TA7OM) kendi istasyonumdan Tek Operatör All Band High Power Kategorisinde mücadele ettim. Propagasyon şartlarının oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.  Katılmış olduğum kategori nedeniyle sadece 24 saat çalışabildim. Çünkü bu kategoride Çalışma saati 24 saati geçemeyecek ve istirahat saati en az 60dk olacaktı. Bu duruma göre 48 Saatlik zamanın ancak 24 saati çalışarak, diğer kalan zamanı da bölmem gerekiyordu. Bu çizelge göre çalıştım. Bu nedenle bazı ara zamanlarda Propagasyonun en iyi olduğu zamanlara da denk gelmiş oldu.15m çok iyiydi. Bir süreliğine 10m bandı açıldı. Avrupa içerisi 10m  oldukça iyi olmasına rağmen bölgemizde bu kadar iyi değildi. 

Yarışmayı 1991 QSO ile bitirdim. Yaklaşık 2.001.825 scor ulaştım. Kısıtlamalar olmasaydı, çok daha yüksek skorlara çıkabileceğim bir yarışmaydı.

 

      Bu Contest’in RAW (Ham) Score Sonuçları ben haberi hazırlayana kadar yayınlandı.  Bu duruma göre Dünya 44., Asya 5., Türkiye 1. 

cq ww ssb 2019 raw

       Katılan tüm istasyonlara başarılar diliyorum. 

      Aşağıda Contest esnasında aldığımız videolardan oluşturduğum klibi izleyebilirsiniz. Youtube Kanalıma üye olmayı unutmayın!

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir