CQ WW SSB Contest’e TC7C işareti ile katıldık

27-28 Ekim 2018 tarihinde yapılan CQ Worldwide DX SSB Contest’e TC7C Özel çağrı işareti ile katıldık.. (TA9J-TA7OM-TA7X-TA7MHZ-TA7IHZ-TB7FAT)  işareti ile katıldık.

Conteste katılan herkese başarılar diliyorum. Yarışmaya Ordu’daki yeni istasyonumdan TC7C işareti ile Multi Op. Tek cihaz Asisted kategorisinde katıldık. Genelde yeni arkadaşların Yarışma becesini geliştirmesi açısından oldukça verimli geçti diyebilirim. Şöyleki; Kendisi de yeni amatör olan TA7MHZ ve Oğlu 13 yaşındaki TA7IHZ Kerem ile aramıza önceki dönem sınavda B sınıfı olarak katılan ve aynı zamanda son sınavda A sınıfı lisans almaya hak kazanan TB7FAT – Fatih kardeşimizin performansları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Yarışmayı 2782 QSO ve 3.132,948 puan ile bitirdik.

İster ise bu QSO veya Scordan kat ve kat fazla rakamlara da ulaşsak beni yukarıda yazdığım ve dediğim gibi aramıza yeni katılan arkadaşların yarışma bilinci ve tecrübesi edinmedeki gayretleri ve başarıları kadar mutlu edemezdi herhalde. Bunun ile birlikte TA dan Contest’e katılanların sayısının da artması ayrı bir mutluluktur.

Contest ile ilgili çekilen videoları derleyerek youtube deki Kanalıma yükledim.  Abone olmayı unutmayın!

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

betnis giriş
betnis
yakabet giriş